Effektiv håndtering af kostpræferencer og madallergi

Mange hoteller, restauranter og event-virksomheder oplever, at gæster med personlige kostpræferencer fylder mere og mere i forbindelse med møder, selskaber, events og konferencer.

Derfor har vi udviklet Okayfood. Et cloud-baseret værktøj, der automatiserer den måde, som medarbejdere i køkken, restaurant -og konferenceafdelingerne indhenter og håndterer gæsternes personlige kostpræferencer på.

Okayfood gør, at I sparer tid og ressourcer. At I undgår fejl og misforståelser. Og at I med sindsro kan gå en fremtid med endnu flere forespørgsler om personlige ønsker til måltiderne i møde.


Hvorfor bruge Okayfood?

I dag spiller faktorer som klimakrise, dyrevelfærd, personlig sundhed, økologi, bæredygtighed, madallergi og fødevareintolerancer i høj grad ind på gæsternes valg af kostpræferencer og personlige ønsker til måltiderne.

Det betyder af flere og flere gæster efterspørger menuer, der tager højde for, at de er vegetarer, veganere eller ikke spiser bestemte madvarer på grund af allergi, sygdom, diæter og livsstil.

Og hvis ikke møde, restaurant -og eventstederne kan håndtere den udfordring effektivt, betyder det, at man skal bruge uforholdsvis mange ressourcer og mandetimer på den del.

Det kan også betyde, at gæsterne får en dårlig madoplevelse. F.eks fordi de skal vente længere end deres kollegaer på maden. At de får mad, som er lavet i sidste øjeblik. At de i værste fald får serveret mad, som de ikke kan spise på grund af allergi.

Okayfood sikrer, at I udveksler den rigtige information med deltagerne, fordi kommunikationen foregår direkte mellem de madansvarlige hos jer og de gæster, der har personlige kostræferencer – uden mellemled.

I kan være trygge ved, at I har styr på, hvad gæsterne kan spise og ikke spise. Og deltagerne kan koncentrere sig fuldt og helt om at nyde jeres madoplevelser og få det maksimale ud af opholdet.

Det hele foregår automatisk. Det betyder, at I ikke skal bruge flere ressourcer uanset, hvor mange gæster, der melder kostpræferencer ind.

Derudover gør Okayfood følgende for jer:


Hvordan virker Okayfood?

Hver restaurant, hotel og catering-virksomhed har sin egen unikke portal i Okayfood-system. Her kan I oprette et ubegræsnet antal arrangementer, og alle relevante medarbejdere kan tilgå systemet.

I sender et unikt Okayfood-link for arrangementet til mødebookeren eller arrangøren.

Mødebookeren/arrangøren sender Okayfood-linket videre til deltagerne sammen med øvrige praktiske oplysninger. Har de ikke selv den direkte kontakt til deltagerne, sender mødebooker/arrangøren Okayfood-linket videre til den ansvarlige for deltager-informationen.

Deltagerne i arrangementet opretter en personlig kostprofil i Okayfood og deler oplysningerne direkte med jer. Deltagerne kan dele deres oplysninger med jer online via det tilsendte link eller direkte fra deres telefon via Okayfood-app’en.

Det er let. Det er effektivt. Det er sikkert.


Kom i gang for kr. 749,00/mdr – ex. moms.

Okayfoods grundpakke består af:

12 mdr licens til Okayfood

Ubegrænset oprettelse af arrangementer.

Ubegrænset oprettelse af antal brugere.

Automatisk opdatering til nye sprogversioner.

Intro-kommunikationspakke til bookere og arrangører.

Fri support.

Vi samarbejder med Digital Guest

Giv dine gæster og deltagere en endnu bedre oplevelse. DigitalGuest benyttes allerede af 100+ hoteller og er den førende digitale platform, når det kommer til mersalg, kommunikation, gæsteservice og data – før under og efter opholdet – og det er selvfølgelig ikke en app!  

Se demo her: